Начало Здравна медиа Здравни новини Представят здравната карта на област Габрово

Представят здравната карта на област Габрово

Представят здравната карта на област Габрово - изображение

През новата седмица ще бъде представена здравната карта на област Габрово. За това информират от Областната администрация. Документът ще включва елементите, които са смятани за решаващи в развитието на здравната политика в областта.

"Основната цел на Областната здравна карта е да бъде повишена ефективността на здравната система, като на гражданите ще бъде осигурена равнопоставеност и достъп до своевременна, достатъчна по обем и качествена медицинска помощ", информират от пресцентъра на областната администрация.

Благодарение на здравната карта ще се предлагат промени в структурата на здравната система, които са свързани с реформирането на здравеопазването в България и ще се определи извършването на необходимите практически стъпки в бъдеще, свързани с прилагане на реформата.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниАнкетиСоциални грижиНормативни актовеЛюбопитноИсторияОрганизацииСнимкиЛайфстайлЗаведенияОбразованиеСпециалистиАлтернативна медицинаСпортХранене при...Здравни съветиЛеченияТестовеИнтервютаОткритияРецептиПроизводителиКлинични пътекиБотаника