0 продукта

Любопитно

ВИАГРА

ВИАГРА - изображение

от дата: 10-05-2008 г.

ВИАГРА

Шумотевицата около медикамента Виагра демонстративно показа колко много мъже по света имат притеснения, свързани с ерекцията. Според статистическите проучвания това са около 100 милиона представители на силния пол, като само в САЩ техният брой надхвърля десет милиона. Естествено в огромната си част тези мъжете са напълно здрави. Сексуалните засечки най-често настъпват по обясними психологични причини. За съжаление обаче ситуационният "провал" много лесно може да се "фиксира". Разликата между психогенните и органичните нарушения на ерекцията е главно в това че при първите се запазва способността мъжът да се възбужда по време на сън, сутрин при събуждане, както и при различни други обстоятелства извън контакта с партньорка.

Новият медикамент на авторитетната американска фармацевтична фирма Pfizer разкри неподозирани възможности за справяне с нарушената ерекция, независимо от нейните причини.

Какво обаче трябва да знае човек преди да се отправи към аптеката:

* Виагра е чудесно средство за подържане на ерекцията, но тя не е в състояние да я предизвика.
* Медикаментът е ефективен както при психогенни , така и при леки и средни органично обусловени нарушения на ерекцията
* Абсолютно е забранено приемането на Виагра в комбинация с медикаменти отделящи свободен азотен окис / такива са много от лекарствата използвани при исхемичната болест на сърцето/.
* Ефектът на виагра многократно нараства ако тя се съчетае и с промени в сценария, по който протича сексуалното общуване между партньорите.
* Виагра не може да реши междуличностните конфликти в сексуалната двойка, нито да избави от индвидуални комплекси и психологични затруднения.
* Виагра не може да отстрани и основното органично страдание, което евентуално стои в основата на болестно нарушената ерекция.
* За да е максимално ефективно и безопасно лекарството трябва да се изпише от опитен специалист след щателен сексологичен преглед.

 

За www.framar.bg от: http://www.med.primasoft.bg

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 27 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "ВИАГРА" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "ВИАГРА"

Колко редовно посещавате сайта www.framar.bg?

Това ми е първото посещение в сайта.
Влизам едва отскоро.
Влизам редовно, няколко пъти седмично.
Влизам редовно, няколко пъти месечно.
Влизам всеки ден.
Влизам когато имам нужда.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.