0 продукта

Любопитно

ВИАГРА

ВИАГРА - изображение

от дата: 10-05-2008 г.

ВИАГРА

Шумотевицата около медикамента Виагра демонстративно показа колко много мъже по света имат притеснения, свързани с ерекцията. Според статистическите проучвания това са около 100 милиона представители на силния пол, като само в САЩ техният брой надхвърля десет милиона. Естествено в огромната си част тези мъжете са напълно здрави. Сексуалните засечки най-често настъпват по обясними психологични причини. За съжаление обаче ситуационният "провал" много лесно може да се "фиксира". Разликата между психогенните и органичните нарушения на ерекцията е главно в това че при първите се запазва способността мъжът да се възбужда по време на сън, сутрин при събуждане, както и при различни други обстоятелства извън контакта с партньорка.

Новият медикамент на авторитетната американска фармацевтична фирма Pfizer разкри неподозирани възможности за справяне с нарушената ерекция, независимо от нейните причини.

Какво обаче трябва да знае човек преди да се отправи към аптеката:

* Виагра е чудесно средство за подържане на ерекцията, но тя не е в състояние да я предизвика.
* Медикаментът е ефективен както при психогенни , така и при леки и средни органично обусловени нарушения на ерекцията
* Абсолютно е забранено приемането на Виагра в комбинация с медикаменти отделящи свободен азотен окис / такива са много от лекарствата използвани при исхемичната болест на сърцето/.
* Ефектът на виагра многократно нараства ако тя се съчетае и с промени в сценария, по който протича сексуалното общуване между партньорите.
* Виагра не може да реши междуличностните конфликти в сексуалната двойка, нито да избави от индвидуални комплекси и психологични затруднения.
* Виагра не може да отстрани и основното органично страдание, което евентуално стои в основата на болестно нарушената ерекция.
* За да е максимално ефективно и безопасно лекарството трябва да се изпише от опитен специалист след щателен сексологичен преглед.

 

За www.framar.bg от: http://www.med.primasoft.bg

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 27 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "ВИАГРА" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "ВИАГРА"

Случвало ли ви се е да ви откажат лекарство, ако нямате рецепта за него?

Фармацевтите винаги ми отказват дадено лекарство, ако нямам рецепта за него.
Фармацевтите отказват, но променят решението си, ако съм редовен клиент или много им се помоля.
Някъде искат, другаде не искат рецепта, въпрос на фирмена политика.
Никога не съм имал проблем с получаването на лекарства, рецептата е само формалност.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.