Зеленолистните кръстоцветни зеленчуци засилват имунитета
Зеленолистните зеленчуци от семейство кръстоцветни увеличават издръжливостта на имунните клетки, откриха имунолозите д-р Габриела Белц и д-р Джоана Грум.
"Вродените лимфоидни клетки, които са начело на имунната защита на организма, са по лигавицата на храносмилателната система и предпазват организма ни от болестотворните микроби", твърдят учените. Според тях вроденият механизъм предпазва от някои видове рак, хронични възпалителни процеси, алергии, наднормено тегло.
Заради изключителното съдържание на здравословни съставки, имунолозите съветват да увеличим консумацията на зеленолистни кръстоцветни зеленчуци.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Промените в тялото, свързани с рак, могат да бъдат забелязани години преди симптомите
- Лапад, Обикновен лапад, Лопуш
- Раковите клетки образуват „киселинна стена“ около тумора
- Онколог: „Ракът вече не е запазена територия за възрастните хора“
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Хирургично отстраняване на матката (Хистеректомия)
- Диета №15 - общовъзстановяваща
- Цитонамазка (ПАП-тест) и течно-базирана цитология
- 10 популярни заблуди за заболяването рак и неговото лечение
- Хирургично отстраняване на лимфни възли
Коментари към Зеленолистните кръстоцветни зеленчуци засилват имунитета