Шафранът пази черния дроб от рак
Арабски изследователи стигнали до заключението, че подправката шафран намалява риска от заболяване на черния дроб от рак. При направено проучване било установено, че тази подправка, която дава приятен пикантен вкус и жълт цвят на храната, предпазва и черния дроб от злокачествени заболявания. Лабораторни тестове с животни установили, че добавянето на шафран към храната потиска образуването и разпространението на ракови клетки.
Чернодробният карцином е петото най-разпространено онкологично заболяване и третата водеща причина за смъртност от рак по света. Доказано е, че шафранът притежава антиоксидантни, противоракови и противовъзпалителни свойства.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 5 СН
ТУИНРИКС ВАКСИНА ЗА ХЕПАТИТ А - В ЗА ВЪЗРАСТНИ
ТермолабилниХЕПАТОФЕЛИН капсули 540 мг * 60 ВИТА ХЕРБ
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 15 СН
ФРЕЗУБИН ХЕПА ДРИНК КАПУЧИНО 200 мл
ХЕПАР СУЛФУРИС КАЛКАРЕУМ 30 СН
ХЕПАТОФЕЛИН капсули 540 мг * 30 ВИТА ХЕРБ
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Една от златните рецепти на руската народна медицина: Лечение на тумори с кализия
- Натурални средства срещу липоми
- Компютърна томография (КТ) на корем
- Гама-глутамилтранспептидаза (ГГТ, ГГТП)
- Лечение при цироза
- Лецитин: полезни свойства и приложение
- Диета № 5а - при хепатити, холецистит, цироза и др.
- Aланин аминотрансфераза (АЛАТ, ALAT)
- Рентгеново изследване (рентгенография) на корем
- CA 125 туморен маркер
Коментари към Шафранът пази черния дроб от рак