Съставката капсаицин, придаваща лютивия вкус на чушките, неутрализира раковите клетки
Съставката капсаицин, придаваща лютивия вкус на чушките, неутрализира раковите клетки. Твърдението е на индийски учени и е потвърдено от Американското химическо общество.
Досега изследвания с мишки показваха, че при рак на простатата капсаицинът убива ракови клетки, а здравите клетки остават незасегнати.
Според учените капсаицинът се свързва с мембраната на ракова клетка и в резултат клетъчната мембрана се разделя на части. Специалистите все още работят по опознаването на молекулярната пътека, която предизвиква въпросната реакция, но са убедени, че следващи изследвания ще позволят да се открият пътища за постигане на същия ефект в противоракови терапии.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БИОРИПЕЪР ДЖУНИЪР 0 - 6 години 50 мл
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
ОСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
Нов ПРОМОНАСЛАДА 50 мл
Нов ПРОМОФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Грижа от природата
- Натурални средства срещу липоми
- CA 125 туморен маркер
- Преднизон
- Туморни маркери
- Лечение с циклофосфамид
- Как гладът убива рака
- Алтернативно лечение на аденом на хипофизата
- Сънотворен мак, Опиумен мак, Мак-градински, Питомен мак
- Огнен храст
- Една от златните рецепти на руската народна медицина: Лечение на тумори с кализия
Коментари към Съставката капсаицин, придаваща лютивия вкус на чушките, неутрализира раковите клетки