Начало Здравна медиа Анкети Общество Склонни ли сте децата ви да учат в училище, в което има и деца на бежанци?

Склонни ли сте децата ви да учат в училище, в което има и деца на бежанци?

Склонни ли сте децата ви да учат в училище, в което има и деца на бежанци?

"В училището на сина ми има нови ученици, деца на бежанци. Смятам го за нещо интересно, предизвикателство - и за него и за тях, ще научат нови неща от общуването си. Деца са, ще намерят общ език, след като ние възрастните не можем."

"Готови сме да отпишем детето ни от училище заради новите му съученици. Не искаме да дели един чин с деца от друга националност и религия."

Публикуваме тези две бележки след изричното съгласие на авторите им. Те са само част от писмата и съобщенията във Фейсбук, които получихме след 15-ти септември, 2015.

Да, част от нас не са склонни да приемат това, че до детето им може да седне и да се учи друго дете, от различна раса и религия. За други път това е една добра възможност да научат нещо ново за света около нас, както и да намерят нови приятели.

Мненията могат да бъдат различни, но ние се опитахме да ги обобщим. Ще се радваме да чуем и вашите коментари.

ГЛАСУВАНЕ

РЕЗУЛТАТИ

4.0, 4 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ АНКЕТАТА

АНКЕТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияОбразованиеЛайфстайлЛюбопитноНовиниПсихологияСнимкиСоциални грижиАнкетиЗдравни съветиИсторияНормативни актовеСпорт и туризъмСпортРецептиХранене при...Алтернативна медицинаИнтервютаОрганизацииЗаведенияСпециалистиМедицински изследванияКлинични пътекиЛеченияБотаника