Начало Здравна медиа Анкети Търсим вашето мнение Одобрявате ли поведението на Валери Симеонов и неговата "битка за тишината"?

Одобрявате ли поведението на Валери Симеонов и неговата "битка за тишината"?

Одобрявате ли поведението на Валери Симеонов и неговата "битка за тишината"?

В последните дни Валери Симеонов стана герой на много постове в социалните мрежи, заради акцията му  в подкрепа на "тишината, мира и спокойствието" в морските курорти. Когато вице-премиерът Симеонов, заедно с кордон от полиция и всички репресивни средства на държавния апарат, застава срещу едно шумно заведение, това няма как да не направи неприятно впечатление.

Ще успее ли Симеонов да победи и добра ли ще бъде неговата победа за българския туризъм? Нямаме добра история с богати и платежоспособни клиенти, които ценят спокойствието си. Харесват ни за бюджетни и шумни почивки, на ниска цена, с много секс, шум, алкохол и безнаказаност. Хубаво е да си го припомняме всеки път, когато предприемаме нещо.

От друга страна, шумът е огромен проблем за всички живущи, при това, не само по курортите. Колко често чувате оплаквания от поредната шумна сватба, невъздържани гости и денонощно работещи заведения - доста познато, нали?

Методите на Симеонов са силови и вероятно смешни, но за други това е единственото спасение от бучащите корпуси на дискотеките. За други - обида за всеки, който се опитва да прави бизнес.

Какво е вашето мнение?

Над анкетата работи: Ивайло Тончев

Източник на снимката: Интернет

ГЛАСУВАНЕ

РЕЗУЛТАТИ

4.5, 6 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ АНКЕТАТА

АНКЕТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСоциални грижи