Начало Здравна медиа Анкети Общество Дали поведението на възпитателите от Дома за деца с увреждания "Хризантема" в Габрово е изолирано явление или не?

Дали поведението на възпитателите от Дома за деца с увреждания "Хризантема" в Габрово е изолирано явление или не?

Дали поведението на възпитателите от Дома за деца с увреждания "Хризантема" в Габрово е изолирано явление или не?

Срамна, непристойна, грозна, тъжна, страшна гледка - в последните дни чухме по всякакви начини да наричат показваните във всички новини видеозаписи, направени от вече бивша служителна на Дома за деца с увреждания "Хризантема" в Габрово. Случилото се докосна всеки един от нас, всички си зададохме много въпроси за това доколко е адекватна в България грижата за деца в неравностойно положение.

Един от въпросите, който мина през умовете и сърцата на всички мислещи хора в България, е и този - дали е изолирано явление поведението на възпитателите в този дом? Как мислите вие? Възможно ли е това да се случва навсякъде, във всички домове. Това ли е нивото на персонала? Или истината е някъде другаде?

Над анкетата работи: Ани Иванова

Източник на снимката: www.24chasa.bg

ГЛАСУВАНЕ

РЕЗУЛТАТИ

5.0, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ АНКЕТАТА

АНКЕТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниСоциални грижиПсихологияЛайфстайлЛюбопитноОрганизацииОбразованиеНормативни актовеИнтервютаИсторияАнкетиСнимкиЛеченияКлинични пътекиСпортЗдравни съветиАлт. медицинаБотаникаСпециалистиХранене при...РецептиТестовеЗаведенияИзследвания