Начало Здравна медиа Видео Научни Гърдата е най-доброто - документален филм в подкрепа на Седмицата на кърменето, 2017

Гърдата е най-доброто - документален филм в подкрепа на Седмицата на кърменето, 2017

Гърдата е най-доброто - документален филм в подкрепа на Седмицата на кърменето, 2017 - изображение

От 1 до 7 август 2017г. за 25-ти пореден път отбелязваме Световната седмица на кърменето – глобална инициатива за насърчаване, подкрепа и защита на кърменето.

Мотото през тази година е: „Подкрепяме кърменето заедно“ и е насочено към постигане на 17-те Глобални цели за устойчиво развитие, поставени от световните лидери през 2015г.

„Гърдата е най-доброто“ – един филм на продуцента Криейтив Хаус Медия ООД. С финансовата подкрепа на UNICEF и посолството на Кралство Норвегия в България. Филмът се реализира на български език по инициатива на Варненския клон на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“. Филмът е одобрен от Националния комитет по кърмене.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

 Официален Youtube канал

  MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЛюбопитноНовиниИсторияХранене при...Алтернативна медицинаСнимкиЛеченияЛайфстайлФизиологияЗдравни съвети