Начало Здравна медиа Видео Научни Едно 12 годишно дете разкрива истината за ваксините и връзката им с аутизма

Едно 12 годишно дете разкрива истината за ваксините и връзката им с аутизма

Едно 12 годишно дете разкрива истината за ваксините и връзката им с аутизма - изображение

Малкият Марко Артуро /само на 12 години/ от Мексико е подготвил това видео, за да ви разкрие всички опасности, които идват от ваксините, както и връзката на ваксините с аутизма.

Трябва да изгледате видеото до самия край, за да разберете страшната истина, която той разкрива в своя доклад.

Превод:

Здравейте!
Днес ще засегна една много деликатна тема, по която винаги съм бил скептичен. И това са...ВАКСИНИТЕ. Винаги сме били лъгани от лекарите и от фармацевтичните компании за ваксините.  След много проучвания аз разбрах, че ваксините НАИСТИНА причиняват аутизъм. Всички доказателства за това съм събрал в тази папка.  Ще ви покажа страница по страница всичко, което има тук като доказателства.
/показва белите страници и ги прелиства една по една/
И може би това е така, защото няма абсолютно никакви доказателства за това, че ваксините причиняват аутизъм или каквото и да е било друго.  От друга страна, не се вижда, че ваксините спасяват милиони деца от болести, които са на път да изчезнат заради прилагането им /менингит, полиомиелит, дребна шарка, хепатит/.
Да, ще кажете, това е моето дете и моят избор, да, ваш е изборът да изложите детето си на смъртоносни болести. Но не е само вашето дете, а всички деца, които излагате на опасност, защото сте чели някое съобщение, което някой друг ви е препратил.  И заради това - ваксинирайте детето си. На листовете няма нищо написано.  А, тук има нещо.../показва лист с надпис MIC - тоест, "режи микрофона" - край на видеото/.

Оригиналният канал на Артуро:

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияИсторияНовиниЛюбопитноЛеченияСнимкиСоциални грижиМикробиологияЗдравни проблемиХранене при...Здравни съветиИзследванияКлинични пътекиЛайфстайлВидеоАнкетиАлт. медицинаТестове