Начало Здравна медиа Видео Life & Style За любовта към плуването в интервю с актьора Дидо Мачев

За любовта към плуването в интервю с актьора Дидо Мачев

За любовта към плуването в интервю с актьора Дидо Мачев - изображение

Когато стане дума за помпане на мускули във фитнес залата със сигурност има един актьор, който изобщо не понася фитнес залата. Този актьор е от България и не обича да прави нито клякане, нито сгъване за бицепси, нито гръбни преси. Дори и за бицепси не желае да помпа.

Името на този актьор е Дидо Мачев („двойникът” на Холивудския актьор Дани де Вито). Дидо не обича фитнеса и никога не го е обичал. Което не означава, че не обича да спортува. Неговият любим спорт е плуването. И по точно плуването в закрит плувен басейн през зимата и открит басейн през лятото.

Интервю с Дидо Мачев в „Атлантическия океан” (закрит плувен басейн на фитнес и спа център „Pulse”, гр. София)

Фитнесът не е неговият спорт, никога не е бил и никога няма да бъде. Плуването е спортът, който харесвам сподели Дидо. Мачев сподели и за специалната „Диета на Дънов”, която спазва. Не пропусна да отбележи, че докато е плувал в открити води се е засичал и с „истинска русалка”. Разбира се поговори и за любовта. Вижте подробности в интервюто!

 

Фитнес и спа център „Pulse”, www.pulsefit.bg , тел. 0700 44 04

 

Диян Мачев е български актьор и телевизионен водещ.Роден е на 4 юли 1955 година. Работи в театрите в Хасково и в Сливен. След 1990 година се премества да играе на сцената на Сатиричния театър. Там по-известни негови роли на Гълъб в „Гълъбът“ от Шомов, Методи в "Да убиеш премиер" от Емил Андреев, Калабушкин в „Самоубиецът“ от Н. Ердман, Шофьорът в „Маршрутка“ от Елин Рахнев, Андрей Андреевич Нюнин в „Сватба“ от Чехов и Вестникарят в „45 години не стигат“ от Иван Кулеков. Диян Мачев също така е бил водещ на предавания като „Семейни войни“ и „Големият въпрос“ по Нова телевизия.

Информацията е предоставена от фитнес и спа център „Pulse”

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоСпорт и туризъм