Начало Здравна медиа Видео Life & Style За фитнеса, диетите и любовта с Ан Джи – R&B изпълнител и 3-тна Световна шампионка по фитнес

За фитнеса, диетите и любовта с Ан Джи – R&B изпълнител и 3-тна Световна шампионка по фитнес

За фитнеса, диетите и любовта с Ан Джи – R&B изпълнител и 3-тна Световна шампионка по фитнес - изображение

Мястото е „Pulse Fitness Downtown. В този фитнес поддържа формата си и Ан Джи!

Анн-Джи е българска рап изпълнителка и трикратна световна шампионка по фитнес в категория "Фитнес модел".

През 2008 година печели златен медал за най-красиво и хармонично тяло в категория „Фигура“ на Международен фитнес турнир в България. През 2008 г. на Natural Olympia на американската федерация INBA, което се провежда в Калифорния, САЩ, спечелва бронзов медал в категория Красавици по бикини (Bikini Divas) и четвърто място в категория Спортен фитнес модел – жени (Sports Fitness Model Women).

Как да поддържаме завидна форма и на 40 години?

Истината е тренировки почти всеки ден в комбинация с правилно хранене. И пример за истинността на това твърдение е R&B изпълнителката на чиито форми биха завидели и Холивудските звезди – Ан Джи.

Какви упражнения включва в своята тренировъчна програма и колко пъти се храни на ден. Какъв тип мъже на харесва и какво е истинската любов за нея! Разберете в интервюто на здравния репортер Mr. 3Hours!

Снимки: Фитнес център "Pulse Downtown",гр. София, тел. 0700 44 044

За Pulse Fitness Downtown

Pulse Fitness Downtown е разположен в топ центъра на София. Фитнес център от най-висок клас разпростиращ се на 2,000 кв. м. площ. Локацията му предоставя лесен достъп на хиляди хора до най-висок клас треньори и фитнес оборудване. Клубът е само на две минути пеша от метростанция „Сердика“ и бул. Витоша, а това означава, че никога повече няма да ви се налага да губите време в търсене на удобно място за тренировки след края на работния ден или изтощителна бизнес среща в центъра.

 

Клубът е истински оазис насред шума и суетата на града. Бамбукови стволове и колони с вградена зеленина осейват стените на залите, а приглушената светлина придава усещане за спокойствие и уединение.

Информацията е предоставена от фитнес и спа център „Pulse”

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоСпорт и туризъм