Начало Здравна медиа Видео Реклама Мартин Гергов - Какво се случва, ако изядем един метър шоколад?

Мартин Гергов - Какво се случва, ако изядем един метър шоколад?

Мартин Гергов - Какво се случва, ако изядем един метър шоколад? - изображение

Мартин Гергов представя императорският шоколад - дълъг цял един метър! Историята на „1 METER CHOCOLATE TM“ започва през 1877 г. с войната между Руската и Османската империя, довела до Освобождението на България.

Свищов е първият град, завзет от руската армия. Руските военни успяват да наложат шампанското и шоколада като стандарт за висшето общество. Но шоколад в Свищов нямало, а имало търсене.

Известните с предприемчивостта си свищовски търговци бързо отговарят на търсенето и започват производство.Заради постоянните нужди на императорската свита, те го отливат в големи еднометрови форми. Така започва традицията на 1 METER CHOCOLATE. В същия размер, шоколадовото изкушение за малки и големи, днес се създава по традиционният начин запазен само в „Pallatium Hotel Manastira Svishtov“ от Биляна Екснер.

А какво се случва, ако изядем един метър шоколад? Ако не трябва да се яде шоколад, значи не трябва да ядем и плодове, както и други храни, които съдържат калории. Калорията си е калория и ако се злоупотребява с тях, тогава те ще се отложат като мазнини. Така, че – „дозата прави отровата“. Яде ви се шоколад – не се лишавайте.

Но, ако желаете всеки ден да си похапвате от него и да отслабвате - огледнете гърба на опаковката от „1 Meter Chocolate“ и вижте, колко калории има на 100 грама продукт. По същия начин процедирайте и когато похапвате други храни. Един километър бързо бягане/ходене са около 100 калории. Има ли достатъчно дълги пътеки в ежедневието ви?

Мартин Гергов: четирикратен републикански шампион по силов трибой (пауърлифтинг). Четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист. Четвърти на Световното по пауърлифтинг за младежи по мъртва тяга за 2001г. към IPF. Фитнес инструктор с опит над 16 години. Автор на публикации в печатни и онлайн издания. Учил съм във ВВОВУ „Васил Левски“, гр. В. Търново и Национална Спортна Академия „Васил Левски“, гр. София. Бях старшина на рота в град Крумовград. Не пропуснах да влезна и във Френския легион в Париж, Франция.  Тренирал съм при:

  • Митко Иванов – Национална Спортна Академия „Васил Левски“;
  • Андон Николов – Олимпийски шампион по вдигане на тежести;
  • Иван Абаджиев – Треньор на редица Олимпийски шампиони;
  • Доцент Димчо Бъчваров – Национална Спортна Академия;

Още за Мартин Гергов

Координати:

Телефон: 0893 889 768
Уеб сайт: www.mgergov.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВИДЕОТО

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоРецептиСнимкиЛайфстайлХрани и ястияЛюбопитноХранене при...Здравни съветиИсторияЛеченияАлт. медицинаСпортДиетиЕ-тата в хранитеБотаникаПроизводители