Начало Здравна медиа Видео Алтернативи Мартин Гергов: 20 дневна детокс тренировъчна програма за дами(начинаещи)

Мартин Гергов: 20 дневна детокс тренировъчна програма за дами(начинаещи)

Мартин Гергов: 20 дневна детокс тренировъчна програма за дами(начинаещи) - изображение

Детокс програмите са изключително популярни днес най-вече сред дамската аудитория, която няма време за тренировки в публичните фитнес центрове. Този вид програми, обикновен се изпълняват за кратък период от време, като обикновено включват и определен хранителен режим.

20 дневна тренировъчна програма за начинаещи

В следващия видео материал ще ви представя 20 дневна програма за тренировки "Power Detoxx". Тази програма е подходяща най-вече за начинаещи и включва 4 базови упражнения. Тренира се 4 пъти седмично, като времетраенето на една тренировка е около 15 минутки.

Преди да пристъпите към тренировка - загрейте цялото си тяло с лек крос на място за 3-5 минути и базови упражнения за загряване. След 20 дни е препоръчително да завишите тренировъчните серии с още 2 на месец, но не повече от общо 8 серии на упражнение в случай, че желаете да тренирате постоянно по тази програма. Разбира се най-добрия вариант си остава да започнете тренировки във фитнес залата под ръководството на професионален фитнес треньор, ако времето и възможностите ви позволяват.

Мартин Гергов: четирикратен републикански шампион по силов трибой (пауърлифтинг). Четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист. Четвърти на Световното по пауърлифтинг за младежи по мъртва тяга за 2001г. към IPF. Фитнес инструктор с опит над 16 години. Автор на публикации в печатни и онлайн издания. Учил съм във ВВОВУ „Васил Левски“, гр. В. Търново и Национална Спортна Академия „Васил Левски“, гр. София. Бях старшина на рота в град Крумовград. Не пропуснах да влезна и във Френския легион в Париж, Франция.  Тренирал съм при:

  • Митко Иванов – Национална Спортна Академия „Васил Левски“;
  • Андон Николов – Олимпийски шампион по вдигане на тежести;
  • Иван Абаджиев – Треньор на редица Олимпийски шампиони;
  • Доцент Димчо Бъчваров – Национална Спортна Академия;

Още за Мартин Гергов

Координати:
Телефон: 0893 889 768
Уеб сайт: www.mgergov.com

FRAMAR.BG канал в YOUTUBE FRAMAR.BG канал  във VBOX7
5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидео