Начало Здравна медиа Видео Life & Style Последователи на Франсоаз Долто гостуват на конференцията "Зеления двор" във Варна

Последователи на Франсоаз Долто гостуват на конференцията "Зеления двор" във Варна

Последователи на Франсоаз Долто гостуват на  конференцията "Зеления двор" във Варна - изображение

Научно-практическата конференция "Зеления двор" разисква въпроси, стоящи в полето на родителството и ранното детско развитие. Част от тях е интелектуалното наследство на Франсоаз Долто. Аудиторията имаше редкия шанс да се срещнат с последователи на френския психоаналитик, а именно д-р Мириам Сежер - психиатър и психоаналитик и Мари-Кристин Лазник - психоаналитик.

MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия в България и е част от Медицински университет – Варна. В програмата са включени разнообразни модули в областта на здравеопазването, профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания. Български и чужди специалисти говорят за здравословен начин на живот, консервативни и алтернативни методи за лечение, образование, възпитание, спорт и споделяне на добри практики. Можете да видите специализирани лекции, иновативни оперативни методи, практически обучения и др.

    Официален Youtube канал

    MU-Vi.tv - Твоята здравна енциклопедия

Източник на илюстрацията: youtube.com

FRAMAR.BG канал в YOUTUBE FRAMAR.BG канал  във VBOX7

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидеоНовини