Начало Здравна медиа Видео Тонус и спорт Military Workout с Мартин Гергов, на Fit and Jump Festival, 2018

Military Workout с Мартин Гергов, на Fit and Jump Festival, 2018

Military Workout с Мартин Гергов, на Fit and Jump Festival, 2018 - изображение

На 12 и 13 май 2018 година на територията на Международен панаир, гр. Пловдив се проведе спортния фестивал „Fit & Jumping Festival 2018„. Ако трябва да опишем събитието -  два дни с разнообразни групови активности за възрастни и деца. Взеха участие едни от най-добрите фитнес инструктори от България и Румъния.

По време на фестивала се проведе и милитъри тренировка „На война с мазнините без повиквателна“.
Без значение дали отслабваме, повишаваме мускулната си маса, издръжливост или взривна сила, ние винаги се борим с мазнините. Но за да постигнем отлични резултати, ни е необходима и желязна дисциплина в тренировките и храненето. Когато заговорим за дисциплина, веднага се сещаме за онази дисциплина в армията.

Мартин Гергов: четирикратен републикански шампион по силов трибой (пауърлифтинг). Четирикратен вицерепубликански шампион, петкратен бронзов медалист. Четвърти на Световното по пауърлифтинг за младежи по мъртва тяга за 2001г. към IPF. Фитнес инструктор с опит над 16 години. Автор на публикации в печатни и онлайн издания. Учил съм във ВВОВУ „Васил Левски“, гр. В. Търново и Национална Спортна Академия „Васил Левски“, гр. София. Бях старшина на рота в град Крумовград. Не пропуснах да влезна и във Френския легион в Париж, Франция.  Тренирал съм при:

  • Митко Иванов – Национална Спортна Академия „Васил Левски“;
  • Андон Николов – Олимпийски шампион по вдигане на тежести;
  • Иван Абаджиев – Треньор на редица Олимпийски шампиони;
  • Доцент Димчо Бъчваров – Национална Спортна Академия;

Още за Мартин Гергов

Координати:

Телефон: 0893 889 768
Уеб сайт: www.mgergov.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИДЕОТО

ВИДЕОТО Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияВидео