Начало Здравна медиа Здравни новини Авторски метод за борба с петната по кожата - консултации с д-р Мария Азарова, 17-18 април, 2019 година, Хил Клиник

Авторски метод за борба с петната по кожата - консултации с д-р Мария Азарова, 17-18 април, 2019 година, Хил Клиник

Авторски метод за борба с петната по кожата - консултации с д-р Мария Азарова, 17-18 април, 2019 година, Хил Клиник - изображение

 Хиперпигментациите, които се появяват в резултат на слънцето или са хормонално обусловени трудно могат да се заличат. Лицето и шията най-много страдат от нарушаване на тена от кафяви неравномерни петна, които се дължат на наднормено произвоство на меланин. Различни домашни методи за избелване рядко дават добър и дълготраен ефект. Когато обаче с проблема се захване лекар, който има опит и знания на световно ниво - резултатите не закъсняват.

Работила дълги години в Дубай естетична лекарка д-р Мария Азарова ще консултира и ще извършва терапии на 17-18 април, 2019 година в Дерма център на Хил клиник на ул. Московска 29 и в клиниката на бул. Пушкин 71 в София. Освен с перфектен протокол за премахване на петна по лицето, шията и деколтето, д-р Азарова е експерт и в лечението на стрии и белези, подмладяващи и стягащи кожата на лицето терапии.

Д-р Мария Азарова, консултации

Уникалният й авторски метод за  отстраняване както на ограничени, така и на дифузни пигментации включва апаратни процедури, проникващи в дълбоките кожни слоеве и специфични продукти, оптимизиращи производството на меланин в клетките. Техниката, с която тя работи в Хил клиник е призната за една от най-добрите в момента в бюти сектора. Резултатите са трайни и водят до значително подобряване състоянието на кожата. Освен избледняване и премахване на петната, процедурите имат и антиейдж ефект - обновяване, уплътняване и повишена стегнатост. Бръчките, включително фините линии около устата и очите, видимо намаляват.

Следва да се проведе курс от 2-4 терапии, за да се изравни тена и лицето да се освежи и лифтира. Успешният курс за отстраняване на петна не изключва появата на рецидиви, ако зоната не се предпазва от слънчева светлина и не се нанасят редовно слънцезащитни продукти с висок фактор. Затова всяко посещение в кабинета на д-р Азарова завършва задължително с препоръки за домашна грижа.

Запазете предварително час на 02 439 3131, Хил клиник.

 Източник: Хил Клиник

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

СпециалистиНовиниЗаведенияПрезентацииИнтервютаВидео