Начало Здравна медиа Здравни новини Академия за родители ще гостува в Бургас, Стара Загора и Ямбол

Академия за родители ще гостува в Бургас, Стара Загора и Ямбол

Академия за родители ще гостува в Бургас, Стара Загора и Ямбол - изображение

През месец март в три града на страната ще гостува Мини Академия за родители. Настоящи и бъдещи родители ще имат възможност да се срещнат със специалисти в отглеждането на деца в Бургас на 10 март от 9,30 ч. в експозиционен център "Флора", в Ямбол на 14 март от 15,30 ч. в читалище "Съгласие" и в Стара Загора на 17-ти същия месец от 9,30 ч. в Регионална библиотека "Захарий Княжевски".

Специалистите ще отговарят на въпросите на родителите и ще изнасят лекции напълно безплатно. Темите ще обхващат възрастовата граница от 0- до 7-годишна възраст и ще се отнасят за приготовления за бебето и какво да правят родителите през първите дни от раждането му. Ще се разискват въпроси за това как майките и бащите да оказват първа помощ при задавяне, нараняване и други случаи, как да кърми родилката или да захранва и храни своето дете. Специалистите ще насочват родителите за какви ранни маркери за изоставане в развитието да следят, ще ги съветват по какъв начин да помагат на детето си в ранното му развитие и как да прекарват с него пълноценно времето. Ще обърнат внимание и на взаимоотношенията в семейството след като се появи детето.

Гостите ще бъдат на разположение на родителите за лични консултации, ще отговарят на въпроси и ще бъдат полезни с конкретни насоки.

По статията работи: Ирина Тенева
Източник: noviteroditeli.bg
Снимка: heraldsun.com.au

4.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗдравни съветиЛюбопитноПсихологияСнимкиЛайфстайлСоциални грижиОрганизацииАнкетиОбразованиеСпорт и туризъмИстория