Начало Здравна медиа Здравни новини МУ-Пловдив организира Академия по спешна медицина

МУ-Пловдив организира Академия по спешна медицина

МУ-Пловдив организира Академия по спешна медицина   - изображение

Студентски съвет към Медицински Университет – Пловдив организира "Академия по спешна медицина" на 1-ви и 2-ри април. Обучението за студенти под формата на уъркшопове и лекции ще се проведе в 4-та аудитория от 09:00 ч. в Аудиторния комплекс на бул. В. Априлов №15А.

Обучението и формата на програмата се радват на голям интерес от страна на студенти по медицина, фармация и дентална медицина. Те осъзнават, че практиката е от голямо значение и необходимост за правилното и своевременно реагиране в животоспасяващи ситуации. Този опит е изключително важен за техния професионален път.

До сега са регистрирани повече от 220 студенти. За периода от два дни "Академия по спешна медицина" ще предложи на студентите лекции с интересна тематика и различни уоркшопове, свързани с усъвършенстване на знанията и уменията на бъдещите медицински лица в случаите на спешни ситуации.

На първи април са предвидени лекция по кардиопулмонална ресусцитация, уъркшоп по кардиопулмонална ресусцитация и токсоалергичен шок.

На втори април ще се проведат лекция и уъркшоп по поведение при бедствени ситуации, лекция по спешни ситуации в кардиологията и томбола с награди и закриване на събитието.

По статията работи: Велина Неделчева

Снимка: МУ-Пловдив

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ОбразованиеНовиниСпортСоциални грижиЛайфстайлЛюбопитноИнтервютаИсторияЗаведенияСпорт и туризъмОрганизацииСпециалистиАптеки