Начало Здравна медиа Здравни новини Априлска промоция 2019 в Хил клиник за премахване на стрии

Априлска промоция 2019 в Хил клиник за премахване на стрии

Априлска промоция 2019 в Хил клиник за премахване на стрии - изображение

Стриите са белези с неравномерна форма, които се получават при преразтягане на кожата. Най-често се появяват при бременност, рязко напълняване, през пубертета. Веднага след появата си те са розово-лилави на цвят и са на нивото на околната кожа. Старите стрии са бели, хлътнали, с "пергаментова" основа. През летните месеци вследствие на придобиване на тен разтяганията се забелязват повече, защото съединителната тъкан не хваща тен. Най-често засегнатите области на тялото са корема, бедрата, ханша и гърдите.

Козметичните методи рядко имат добър ефект, затова в Хил клиник от години са се специализирали в лазерното и радиочестотно премахване на стрии. До края на април, 2019 в известната столична клиника има кампания, която практически намалява стойността на процедурата с 25%. Специалното предложение е всяка четвърта процедура за заличаване на стрии е безплатна при предплатени 3 терапии. Практиката показва, че пакет от 4 посещения за лазерно премахване на кожните дефекти е напълно достатъчен, за да се получат задоволителни резултати както при нови, така и при стари стрии.

В Хил клиник разполагат с няколко утвърдени технологии, които доказано повлияват стриите и подпомагат изравняването на кожата. Изборът на подходяща платформа – лазер или радиочестота, се извършва от лекаря дерматолог. Консултацията със специалист не се заплаща. Лекарите имат огромен, дългогодишен опит и лекуват всички стрии, без значение от дълбочина, цвят на кожата или давност. Промяната става отвътре навън и затова между всеки две процедури се изчаква няколко седмици. Третираната тъкан се подменя от здрава, еластична кожа.

За повече информация: 02 439 3131

https://hillclinic.com/promotsii/borba-sas-striite-vsyaka-chetvarta-protsedura-e-bezplatna/

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЗаведенияНовиниСпециалистиПрезентацииИнтервютаВидео