Начало Здравна медиа Здравни новини Безплатна хомеопатична лекция за наследствените болести ще се проведе в Стара Загора

Безплатна хомеопатична лекция за наследствените болести ще се проведе в Стара Загора

Безплатна хомеопатична лекция за наследствените болести ще се проведе в Стара Загора - изображение

В Стара Загора на 14-ти април ще се проведе безплатна лекция за хомеопатията.

Темата ще засяга наследствените болести, които се предават в семейството и е във връзка със Световната седмица на хомеопатията между 11-ти и 15-ти април. Лектор ще е д-р Мария Грозев, която е лекар по хомеопатия, а входът е свободен за всички желаещи.

Лекциите се организират от Асоциацията на лекарите хомеопати в България и Немския хомеопатичен съюз. Чрез тях хората ще научат как начинът на живот влияе върху гените и кои терапевтични подходи помагат да съхраним здравето си, въпреки наследствените ни слабости.

Как да избягаме от семейните болести и обречени ли сме на високо кръвно, диабет и ставрни проблеми, ще се дискутира на лекцията, която ще се проведе в хотел "Верея" от 18:30 часа.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛюбопитноНовиниЛайфстайлИсторияАлтернативна медицинаСнимкиНаправления в медицинатаМедицински изследванияСпециалистиОрганизацииАнкетиЛеченияБотаникаНормативни актовеПроизводителиЗаведенияПсихологияСпортЗдравни съветиИнтервютаТестовеСоциални грижиХранене при...Образование