Начало Здравна медиа Здравни новини Безплатни консултации в Медицински център "Клиничен институт за репродуктивна медицина" в Плевен

Безплатни консултации в Медицински център "Клиничен институт за репродуктивна медицина" в Плевен

Безплатни консултации в Медицински център "Клиничен институт за репродуктивна медицина" в Плевен - изображение

По повод 10 годишнината от създаването си Медицински център "Клиничен институт за репродуктивна медицина" в Плевен стартира поредица от дарителски инициативи.

На 6 и 10 март 2017 г. от 9:00 до 17:00 часа д-р Албена Динкова, специалист по ендокринология и болести на обмяната, ще преглежда и консултира пациенти, които се нуждаят от профилактичен ехографски преглед и консултация. Записването на часове става на 064/804 790.

"Безплатните прегледи при специалисти по акушерство и гинекология, имунология и ендокринология и болести на обмяната, са част от благотворителните инициативи на центъра за профилактика и ранна диагностика на заболявания", информират от Центъра и посочват, че късната диагноза и ненавременно лечение, могат да застрашат сериозно здравето и живота на хората, независимо от тяхната възраст и начин на живот.

Снимка: Медицински център "Клиничен институт за репродуктивна медицина" в Плевен

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЗаведенияСпециалистиНовиниЛюбопитноСоциални грижиИнтервютаОрганизацииФизиологияХранене при...Нормативни актовеАлтернативна медицинаБотаникаЛайфстайлОбразованиеСпорт и туризъмАптекиИсторияЗдравни съветиПсихологияСнимкиСпортЛеченияАнкетиТестовеПроизводителиОткритияРецептиКлинични пътеки