Начало Здравна медиа Здравни новини Безплатни консултации от проф. Карайоз за лечение със стволови клетки в Пловдив

Безплатни консултации от проф. Карайоз за лечение със стволови клетки в Пловдив

Безплатни консултации от проф. Карайоз за лечение със стволови клетки в Пловдив - изображение

Безплатни консултации за лечение със стволови клетки ще извършва известния специалист в областта проф. д-р Ердал Карайоз, създател и ръководител на "Центъра за регенеративна медицина, изследвания и терапия със стволови клетки" към "Лив Хоспитал" – Истанбул.

Терапия със стволови клетки се прилага все по-успешно през последните години. Резултатите са забележителни при хрущялни лезии в ортопедията, при гнойни рани и изгаряния, кардиологични проблеми, проблеми с дебелото стъпало и пластичната хирургия. Положителен ефект се наблюдава и при деца с мускулна дегенерация и церебрална парализа.

Два са основните метода на приложение и терапия със стволови клетки. При единият тъканта се взима от пациента и след специфична обработка се връща отново в тялото му. При втория метод стволовите клетки се възпроизвеждат, преминават през процес за контрол на качеството и след това се поставят обратно в тялото на пациента.

Екипът на проф. Карайоз прилага и терапия със стволови клетки от коса, зъби, костен мозък или мастна тъкан, които не принадлежат на пациента. Те се подлагат на лечение и след това се инжектират на друг. Тези клетки не се възприемат като чужди.

Безплатните консултации ще се извършват в "Бридж Медикал" България, Пловдив на 05.04.2017г.  (сряда) от 10 ч. Желателно е пациентите да подготвят своите актуални лабораторни изследвания и епикризи.

Препоръчително е да се запази предварително час на телефон: 0888 912 702; 0894 525 291.

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: Bridge Medical


5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛюбопитноЛеченияСпортЗаведенияЛайфстайлХранене при...ИсторияНормативни актовеМедицински изследванияЗдравни съветиБотаникаСпециалистиПсихологияОрганизации