Начало Здравна медиа Здравни новини Безплатни очни консултации в София от водещ чуждестранен специалист

Безплатни очни консултации в София от водещ чуждестранен специалист

Безплатни очни консултации в София от водещ чуждестранен специалист - изображение

На 20 и 21 октомври в София доц. д-р Бану Аджар ще проведе безплатни консултации за пациенти с очни заболявания в Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. Всеки желаещ трябва да запише предварително час за преглед на телефон: 0879 977 401 или 0879 977 402. Необходимо е пациентите да носят със себе си всички налични документи по конкретното заболяване, по възможност преведени на английски език.

Консултациите ще са подходящи за хора с очни проблеми, които търсят второ мнение или за пациенти, които се интересуват от лечение в чужбина.

Доц. д-р Бану Аджар е офталмолог в специализирана очна болница Batigoz в Турция. Дългогодишната й практика дава отлични резултати в рефрактивната хирургия при далекогледство, късогледство и астигматизъм. Доц. Аджар е изключително известен и доказан в областта специалист в лечението на заболявания на ретината, катаракта, страбизъм. Тя ще гостува в България по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. Идеята на здравното заведение е да предостави на българските пациенти достъп до последните достижения на медицината с едни от най-добрите специалисти в света.

Развитието на технологиите позволява усъвършенстване и по-голяма прецизност на апаратурите и методите за лечение. Лазарната корекция на зрението се прилага от години и позволява успешното лекуване на очни заболявания, които до скоро водеха до необратима загуба на зрението. Доц. д-р Бану Аджар използва последно поколение лазарна апаратура и постига забележителни резултати при заболявания на роговицата, кератоконус, трансплантация на роговица, кривогледство, катаракта при възрастни и бебета.

Всички изброени методи с най-съвременните офталмологични практики се прилагат в болници Batigoz, специализирани в лечението и грижата за очите. За успехът на клиниките и веригата свидетелства разрастването им до 6 болници, 4 медицински центъра, които са разположени в Турция, Румъния, Холандия, Ирак и Белгия.

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСнимкиЛюбопитноЗдравни съветиСоциални грижиЛайфстайлИсторияНормативни актовеХранене при...ПсихологияФизиологияПроизводителиОрганизацииСпециалистиАптекиСпортБотаникаЛеченияЗаведенияАлт. медицинаКлинични пътекиИзследвания