Начало Здравна медиа Здравни новини Безплатни очни прегледи за деца в Стара Загора

Безплатни очни прегледи за деца в Стара Загора

Безплатни очни прегледи за деца в Стара Загора - изображение

Безплатни профилактични прегледи на деца за откриване на очни заболявания ще се проведе в Стара Загора. Кампанията под наслов „Дари звезди в детските очи“ стартира още миналата година, но поради големи интерес инициативата се продължава.

Безплатните профилактични прегледи ще се извършват през юни месец в дните – 12, 13 и 14 от 16:00 ч. до 18:30 ч. Изисква се предварително записване на час на телефон: 042/603 006.

Профилактичните прегледи ще се извършват от специалиста - офталмолог д-р Елмира Минчева в Оптика “Класик” /срещу СОТ/.

Целта на кампанията е ранното диагностициране и навременно лечение на отклонения в зрителната острота, както и други нарушения в зрението при деца в последна група на детските градини и в училищна възраст. Превенцията е най-добрата форма за ранно откриване на различни нарушения и прилагането на подходящата терапия за нормалното развитие на зрителната система при децата.

Организатор на кампанията е Лайънс клуб Стара Загора-Августа.

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: MedicalTest


5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛюбопитноСнимкиЗдравни съветиЛайфстайлСпециалистиСоциални грижиИсторияНормативни актовеХранене при...ПсихологияЗаведенияПроизводителиАптекиФизиологияОрганизацииСпортАлтернативна медицинаЛеченияКлинични пътекиМедицински изследванияБотаникаРецептиАнкетиИнтервютаОбразование