Начало Здравна медиа Здравни новини Безплатни прегледи за разширени вени в МЦ Света София – Бургас

Безплатни прегледи за разширени вени в МЦ Света София – Бургас

Безплатни прегледи за разширени вени в МЦ Света София – Бургас - изображение

Безплатни прегледи за разширени вени ще се провеждат през целия месец април в МЦ "Света София", Бургас.

Инициативата е част от кампания за превенция на сърдечно-съдовите заболявания. Това е една сред причините за инвалидизация в световен мащаб. Навременната профилактика на тези заболявания е единствения начин за предотвратяване на усложнения и за прилагане на адекватно лечение.

От здравното заведение препоръчват всеки желаещ да си запази предварително час на телефон: 056/84 50 81.

Кампанията дава възможност за висококвалифицирана безплатна консултация със специалисти по съдова хирургия без необходимостта от направление.

Заболяванията на кръвоносните съдове заемат голяма част от болестите на сърдечно-съдовата система, които са едни от най-честите заболявания, причиняващи и смъртност сред българското население.

При навременни прегледи сред заболяванията на артериалната система могат да се открият характерни патологични състояния, които за се отстранят своевременно и да се избегнат трайни последици за организма.

Най-често засегнати са долните крайници, което е основна причина за болки при ходене, за развитие на некротични промени по стъпалата и пръстите, което може да доведе и до гангрена и ампутация.

Развитието на съдовата хирургия през последните години позволява тези състояния да се лекуват успешно със съвременни безкръвни и оперативни методи на лечение.

Специалистите уверяват, че разширените вени не трябва да се подценяват. Необходимо е да се потърси лекарска помощ още при първите симптоми.

По статията работи: Велина Неделчева

Снимка: МЦ Света София - Бургас5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛайфстайлЛюбопитноИсторияАлтернативна медицинаЗдравни съветиЗдравни проблемиСнимкиНормативни актовеБотаникаСпортКлинични пътекиЛеченияСпециалисти