Начало Здравна медиа Здравни новини Безплатни срещи със специалисти уролози ще се проведат в Благоевград и Кюстендил

Безплатни срещи със специалисти уролози ще се проведат в Благоевград и Кюстендил

Безплатни срещи със специалисти уролози ще се проведат в Благоевград и Кюстендил - изображение

В Благоевград, Кюстендил и Петрич ще се проведат безплатни информационни срещи със специалисти уролози. Те са част от Националната кампания за мъжко здраве "Отиди на преглед".

В Благоевград срещата ще се проведе на 16 октомври от 17:30 ч. в Клуба на пенсионера на ул. "Стефан Стамболов" 11., а в Кюстендил на 22 октомври от 13:30 ч. в Пенсионерски клуб "Христо Ботев" на ул. "Христо Ботев" 23, бл. 109. В Петрич беседата ще се проведе на 23 октомври от 16:30 часа в Клуба на пенсионера на ул. "Славянска" 2.

Кампанията "Отиди на преглед" включва безплатни информационни срещи в различни региони в България със специалисти уролози с цел запознаване с доброкачествената хиперплазия на простатата,  ползата от навременното й диагностициране и лечение, както и рисковете от забавянето им.

Кампанията стартира за втори път през февруари 2015.

Нейната основна цел е да насърчи мъжете над 50 години да обърнат внимание на симптомите, причинени от увеличаване на простатата, да посетят личния си лекар или специалист-уролог за компетентна помощ.

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛюбопитноЗдравни съветиЛеченияСпециалистиХранене при...Алтернативна медицинаИсторияНовиниИнтервютаСпортБотаникаМедицински изследванияКлинични пътекиЛайфстайлСнимкиПсихологияФизиологияАнкетиТестовеДиетиАнатомияОрганизацииНормативни актовеСоциални грижиЗаведенияОбразованиеРецептиПроизводителиОткрития