Начало Здравна медиа Здравни новини Болница "Вита" открива луксозна база

Болница "Вита" открива луксозна база

Болница "Вита" открива луксозна база - изображение

В началото на 2018 г. българската частна Многопрофилна болница за активно лечение "Вита" ще открие нова сграда. Модерното лечебно заведение е разположено на 9000 кв. метра площ и се намира на бул. Филип Кутев №10, район Лозенец, на пешеходно разстояние от метростанция "Витоша" и търговски център "Парадайз".

МБАЛ "Вита" е добре позната с утвърдените си отделения по акушерство и гинекология, ин витро, неонатология, урология и андрология, ортопедия и травматология, хирургия, образна диагностика, анестезиология и интензивно лечение. В седеметажната постройка ще функционират и нови структури, като например Отделения по гастроентерология, по неврохихургия, по пластично-реконструктивна и естетична хирургия. Болничните студиа са изпълнени максимално комфортно и пресъздават усещането „у дома“. Легла с подвижни зони, таблети вместо звънци за контакт със сестрите, въздушна поща за размяна на информация между операционните и отделенията са само част от новите придобивки. Наред с доказаните специалисти на Вита, екипът на болницата се увеличава с още висококвалифицирани лекарски екипи.

В двора на "Вита" База 2 има и паркинг с 90 паркоместа. На първи етаж на "Вита" База 2 са консултативните кабинети с познатите специалисти на ДКЦ "Вита". Нововъведение са трите кабинета на лични лекари. Лабораторният блок включва микробиология, клинична лаборатория и патохистология.

„Добре познатата "Вита" на ул. Драговица срещу гара "Подуене" вече е малка за нарастващия брой пациенти. Тя става "Вита" База 1 и ще продължи да приема пациенти в диагностично-консултативния център, лабораторния блок и рентгена. В сградата на ул. Драговица № 9 ще има и отделения по вътрешни болести, по физиотерапия и хемодиализа. Ще бъде разкрит хоспис. С разширяването на сградния фонд и откриването на "Вита" База 2 имаме възможност да осигурим на пациентите по-комфортен и технологичен прием, както и нови услуги, които ще предложим за комплексно обслужване. Оборудването и апаратурата са от най-висок клас. Студиата са по-просторни, операционните са по-модерни, кабинетите и приемните са по-уютни. На всеки етаж има регистратура, централата е автоматизирана и записването на часове е улеснено. При нас пациентите ще се радват на здравеопазване на световно ниво,“ разясни д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ "Вита".

Брандът "Вита" е създаден преди повече от 25 години, когато е разрешено откриването на първото частно здравно заведение в София – Поликлиника "Вита" или ДКЦ "Вита". През 2004 г. е основана и МБАЛ "Вита" - първата частна многопрофилна болница в София. Допълнителна информация на www.vita.bg.

Болница Вита - База 2

Източник: МБАЛ "Вита"
Снимка: МБАЛ "Вита"


За Framar.bg:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Новини