Начало Здравна медиа Здравни новини БЧК - Пловдив ще зарадва с подаръци децата, настанени в болници по празниците

БЧК - Пловдив ще зарадва с подаръци децата, настанени в болници по празниците

БЧК - Пловдив ще зарадва с подаръци децата, настанени в болници по празниците - изображение

Областният съвет на Българския Червен кръст в Пловдив организира традиционната Коледна кампания за деца по повод Коледните и Новогодишните празници.

Финалът на кампанията е днес - 29 декември. Целта на благотворителната акция е да зарадва хоспитализираните деца, които по време на празниците са далеч от своите родители и близки.

Кампанията се осъществява под мотото "Приятел в нужда се познава" и се реализира благодарение на дарителска акция на БЧК и ученици от няколко училища в Пловдив.

В 10 часа днес доброволците на Българския Младежки Червен кръст в Пловдив стартират акцията за раздаване на коледни пакети на децата, настанени в детските отделения на Пловдивските болнични заведения, от 10.30 в Детската клиника на УМБАЛ "Св. Георги", а от 11 часа в Детските отделения в Университетската болница и в МБАЛ "Пловдив".

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

СнимкиНовиниЗдравни съветиЛайфстайлПсихологияЛюбопитноСоциални грижиЗаведенияРецептиОбразованиеСпециалистиИсторияНормативни актовеКомпании и организацииОрганизацииИнтервютаКлинични пътекиАптекиЛеченияАнкетиСпорт и туризъмХранене при...Алтернативна медицинаСпортМедицински изследванияБотаника