Начало Здравна медиа Здравни новини „Бъди здрав“ отново ще събере хората от Добрич

„Бъди здрав“ отново ще събере хората от Добрич

„Бъди здрав“ отново ще събере хората от Добрич - изображение

Множество прояви е подготвила местната изпълнителна власт в Добрич, която за трети път инициира кампанията „Бъди здрав“. Усилията са насочени към здравословния начин на живот и точно затова от втория ден на април започват различни инициативи, свързани с него.

Стартът на кампанията е колоездачна обиколка, а веднага след приключването й ще бъде измерено кръвното налягане, кръвната захар и индексът на телесна маса на участниците. В продължение на два часа ще се осъществи и диганостика с биоскенер.

По време на кампанията всеки ще може да се възползва от безплатни ехографски прегледи на млечната жлеза, както и за псориазис, язвена болест и НР инфекции и консултации с психиатри.

Сериозно внимание се обръща отново на децата. За най-малките е подготвен „Празник на витамините“, по-големите ще се включат в детски тържества, спортни игри и разнообразни беседи. Целта е да бъде предизвикан интереса на малчуганите към здравословния начин на живот.

По статията работи: Гергана Караилиева
Източник: dariknews.bg
Снимка: espace24-bordeaux.fr

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛеченияРецептиЗдравни съветиЛайфстайлХранене при...ДиетиНовиниСнимкиСпортСоциални грижиАлт. медицинаЛюбопитноИсторияПсихологияАнкетиСъставки