Начало Здравна медиа Здравни новини Варненската болница „Св. Марина“ отбеляза тържествено празника си

Варненската болница „Св. Марина“ отбеляза тържествено празника си

Варненската болница „Св. Марина“ отбеляза тържествено празника си - изображение

В деня, когато отбеляза своя патронен празник, варненската университетска болница „Света Марина“ получи приза „Иновативна болница на 2018“. Той е от класацията „Лекарите, на които вярваме“ на вестник „24 часа“.

Не само здравното заведение беше отличено, но и част от работещите в него специалисти, които са номинирани от своите пациенти – професорите д-р Красимир Иванов и д-р Боян Балев и доцентите д-р Валерия Калева и д-р Деян Анакиевски.

От болницата коментират, че отличието е заслужено, защото „Света Марина“ е единствената високотехнологична болница в страната, която е оборудвана изцяло за комплексно лечение на страдащи от онкологични заболявания. Като се започне с диагностиката в ендоскопските центрове, снабдени с най-модерната апаратура, мине се през собствения циклотронен комплекс и робота за разтваряне на цитостатици и се стигне до персонализираната медицина, индивидуализирана химиотерапия и 3D лапароскопска апаратура.

По повод празника изпълнителният директор на болницата проф. д-р Валентин Игнатов като символ на благодарност и признателност за труда, лоялността, високите резултати и всеотдайността награди с почетни грамоти и плакети осем от работещите.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: svetamarina.com

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиНовиниСоциални грижиЛюбопитноСпортРецептиДиетиАнкетиИсторияЗаведенияНормативни актовеКомпании и организацииОрганизацииИнтервютаКлинични пътекиАптекиЛечения