Начало Здравна медиа Здравни новини Висока оценка от ръководството на УМБАЛ "Св. Марина" за действията на служителите при извънредната ситуация в Хитрино

Висока оценка от ръководството на УМБАЛ "Св. Марина" за действията на служителите при извънредната ситуация в Хитрино

Висока оценка от ръководството на УМБАЛ "Св. Марина" за действията на служителите при извънредната ситуация в Хитрино  - изображение

Ръководството на УМБАЛ "Св. Марина" – Варна оцени високо достойното професионално поведение на 48 свои служители – лекари, мед. сестри, санитари и административен персонал, мобилизирани при жестокия инцидент в Хитрино на 10.12.2016 г.

Изпълнителният директор на болницата проф. д-р Валентин Игнатов изказа благодарности за безупречното изпълнение на служебните задължения и награди всеки един от тях за бързата реакция, своевременните и точни действия при извънредната ситуация и осигуряване на болнично лечение на пострадалите лица, при което е показан висок професионализъм и е защитен авторитетът на лечебното заведение.

Две от пациентките, настанени в УМБАЛ "Света Марина", остават в тежко, но стабилно състояние. Едната пациентка вече не е на изкуствено дишане, контактна е и двигателно активна. Състоянието на другата пациентка остава стабилно, но тежко. Тя продължава да е на командно дишане, но е контактна.

Снимка: bnr.bg

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗаведенияСпорт и туризъмОбразованиеОрганизацииСпециалистиСнимкиАптекиИсторияЛайфстайлЛюбопитно