Начало Здравна медиа Здравни новини ВМА - София организира профилактични прегледи за псориазис

ВМА - София организира профилактични прегледи за псориазис

ВМА - София организира профилактични прегледи за псориазис - изображение

За поредна година специалисти от ВМА организират безплатни прегледи на пациенти, страдащи от псориазис. Те ще се проведат от 29 до 31 октомври, от 10 до 13 ч. в намиращия се на втория етаж на поликлиниката кабинет 218. Желаещите да се консултират трябва да си запишат час на тел. 02 92 26 181 от 9 до 18 ч. и на тел. 02 92 25 002 от 9 до 14 ч.

Псориазисът протича индивидуално при всеки един болен. Характеризира се с епизоди на обостряне и освен кожата, може да засегне вътрешните органи и ставите. Все още не са ясни причините, поради които възниква заболяването, но най-често то се провокира от емоционален стрес. Възможно е и употребата на някои лекарства да доведе до появата му.

По време на кампанията хората, които посетят кабинета, ще научат кои са най-новите методи за лечение на псориазиса, които се прилагат в лечебното заведение.

Инициативата е по повод Световния ден за борба с псориазиса – 29 октомври.

Редактор: Ирина Тенева
Източник и снимка: ВМА

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗдравни проблемиВидеоИнтервютаЗдравни съветиСпортЛюбопитноБотаникаОрганизацииАлт. медицинаХранене при...Клинични пътекиЛеченияИсторияНормативни актовеСнимки