Начало Здравна медиа Здравни новини ВМА удължава кампанията за безплатни прегледи за псориазис с два дни

ВМА удължава кампанията за безплатни прегледи за псориазис с два дни

ВМА удължава кампанията за безплатни прегледи за псориазис с два дни - изображение

ВМА удължава кампанията за безплатни прегледи на пациенти с псориазис с два дни. Желаещите ще могат да се възползват от консултация на 1 и 2 ноември от 10:00 ч. до 13:00 ч. в кабинет 218 на втория етаж на поликлиниката на ВМА.

Изисква се предварително записване на час между 09:00 ч. и 18:00 ч. на телефон: 02/ 92 26 181 и между 09:00 ч. до 14:00 ч. на телефон:  02/ 92 25 002.

По време на кампанията пациентите ще могат да се запознаят със съвременните методи за превенция и лечение на заболяването. Дерматолозите ще преглеждат и консултират всеки пациент индивидуално, защото псориазисът протича при всеки различно и с различни епизоди на обостряне. Важно е да се отбележи, че освен кожата, той може да обхване и вътрешните органи и ставите. Причините за появата на заболяването са различни, но основен фактор е начинът на живот. Често се проявява вследствие на емоционален стрес или след прием на определени медикаменти.

Дерматолозите препоръчват да се избягва самолечението и да се търси специализирана медицинска помощ.

Кампанията на ВМА предизвика огромен интерес на хората от цялата страна. В рамките на обявените два дни (30 и 31 октомври) за безплатни консултации със специалист са се възползвали над 100 човека.

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: ВМА


5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСпециалистиЗаведенияИсторияЗдравни съветиИнтервютаЗдравни проблемиСпортВидеоЛюбопитноАлт. медицинаБотаникаОрганизацииХранене при...Клинични пътекиЛайфстайлСоциални грижиЛечения