Начало Здравна медиа Здравни новини Водещ специалист по ортопедия ще консултира безплатно пациенти

Водещ специалист по ортопедия ще консултира безплатно пациенти

Водещ специалист по ортопедия ще консултира безплатно пациенти - изображение

На 17 февруари проф. д-р Ерден Ертюрер ще даде безплатни консултации в София. Той е специалист по ортопедия и травматология от турската клиника Liv Hospital.

Проф. Ертюрер е един от водещите специалисти в Турция в областта на хирургия и микрохирургия на ръка, на бедро и коляно, ставни заболявания и артропластика, гръбначна хирургия и един от първите, които прилагат в Турция, макопластиката при ендопротезиране на колянна става.

Това е роботизиран метод, който отскоро е въведен в Европа и САЩ и благодарение на който пациентите възвръщат силите си много по-бързо. Протезите, които се използват при този метод, са анатомични и подобни на костната структура.

Посещението у нас е организирано от Здравния информационен център „Медикъл Караджъ“. От там информират, че желаещите да се възползват от безплатна консултация с проф. Ертюрер в София, трябва да се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402. Пациентите трябва да предоставят и всички медицински документи по случая си.

По статията работи: Гергана Караилиева
Източник: medikara.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСнимкиСоциални грижиПсихологияСпециалистиИсторияЗдравни проблемиЛюбопитноЗаведенияЛеченияЗдравни съветиОрганизацииИзследванияНормативни актовеСпорт