Начало Здравна медиа Здравни новини Във Видин откриха извънболничен Център за терапия на зависимости

Във Видин откриха извънболничен Център за терапия на зависимости

Във Видин откриха извънболничен Център за терапия на зависимости - изображение

Във Видин официално бе открита "Клиника Канчелов", която ще функционира в града като извънболничен Център за терапия на зависимости, алкохолни, психични и психологични проблеми

"Клиниката във Видин е създадена по вече утвърден, авангарден терапевтичен модел, с основната мисия и цел – да отговори на острата обществена необходимост в града и региона от ефективно, съвременно специализирано лечение", заяви управителят на Центъра д-р Александър Канчелов.

Той допълни, че на пациентите ще се предлага широк спектър от терапевтични дейности, включващи лечение на зависимости към наркотици, при алкохолизъм и алкохолни проблеми, при депресивни състояния, както и съвременна психотерапия и психологично консултиране.

Клиниката разполага с три кабинета - на лекаря, психолога и медицинските сестри, гише за получаване на метадон и приемна. В медицинския екип са включени утвърдени видински психолози, психиатри и здравни специалисти.

Снимка: Община Видин

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛюбопитноЛеченияАлтернативна медицинаХранене при...НовиниЗдравни съветиЗдравни проблемиПсихологияАнкетиОрганизацииСнимкиСоциални грижиИсторияЛайфстайлБотаникаНормативни актовеМедицински изследванияСпортОбразованиеСпорт и туризъмЗаведенияСпециалисти