Начало Здравна медиа Здравни новини Във Враца се проведе обучение за медицински специалисти

Във Враца се проведе обучение за медицински специалисти

Във Враца се проведе обучение за медицински специалисти - изображение

В община Враца се проведе обучение по ефективна комуникация и презентационни умения. В него участваха 30 медицински специалисти от учебни и детски заведения и служители от ресорната дирекция.

Семинарът е част от мероприятията и дейностите, които са заложени в годишния план за квалификация на медицинските специалисти по детско и училищно здравеопазване за 2016 г.

"Под ръководството на треньора по комуникативни умения Ива Мусова, медицинските сестри и фелдшерите работиха в групи, водеха дискусии и пленарни сесии, решаваха казуси, изработваха презентации", информират от Общинска администрация.

Добиването на умения за ефективна комуникация и презентирането са основна необходимост във всекидневната професионална дейност с децата, учениците, родителите и персонала на детските и учебни заведения.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ИсторияНовиниОрганизацииНормативни актовеСнимкиСоциални грижиЛайфстайлЗдравни съветиСпециалистиЛюбопитноПсихологияОбразованиеСпортИнтервютаЗаведенияКлинични пътекиНаправления в медицинатаАлтернативна медицинаПроизводителиТестовеОткритияЛичностиБотаникаЛеченияГеография