Начало Здравна медиа Здравни новини В Бургас ще има безплатни урологични и хирургични прегледи за деца

В Бургас ще има безплатни урологични и хирургични прегледи за деца

В Бургас ще има безплатни урологични и хирургични прегледи за деца - изображение

Хирург и уролог, специалисти в детското здраве, ще преглеждат безплатно през юни месец в Медицински център "Св. Николай Чудотворец" към УМБАЛ - Бургас. Кампанията е по повод Деня на детето и за консултациите няма да са необходими направления от общопрактикуващия лекар. Единственото условие е родителите да запишат предварително час за своето дете на тел. 0879 545 082 или 056 816 454, като могат да направят това от 8 до 10 ч. до 31 май.

Детският хирург д-р Евгений Бенчев ще приема от 1 до 6 юни. Той споделя, че най-честите причини родителите да търсят подобен специалист са съмнения за херния в областта на слабините и пъпа.

От 7 до 15 юни безплатни консултации ще дава урологът д-р Мая Катрафилова. Майките и бащите ще имат възможност да се погрижат за здравето на детето си или да потърсят второ мнение при нея по въпроси, свързани с хидроцеле, фимоза, скрит тестис (крипторхизъм), варикоцеле или при изпускане на урина през нощта или деня.

По статията работи: Ирина Тенева
Източник: trud.bg
Снимка: legacy.gitbook.com

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИсторияНаправления в медицинатаСпециалистиСнимкиОрганизацииИзследванияЗдравни съветиАлт. медицинаНормативни актовеКлинични пътекиЛюбопитноВидеоЗаведения