Начало Здравна медиа Здравни новини В МБАЛ „Надежда“ – София ще има дни на донорството с включени безплатни консултации

В МБАЛ „Надежда“ – София ще има дни на донорството с включени безплатни консултации

В МБАЛ „Надежда“ – София ще има дни на донорството с включени безплатни консултации - изображение

Фондация „Майки за донорството“ съвместно с МБАЛ „Надежда“ – София за шеста поредна година отново организират Дни на донорството. Те ще се проведат на 7, 8 и 9 декември във фоайето на клиниката. Целта е предоставянето на информация за даряването на яйцеклетки и сперматозоиди, как може да се осъществи този акт и какви са условията, на които трябва да отговарят донорите.

През трите дни се има срещи с донори, с хора, които желаят да се сдобият с бебе, както и семейства, които вече изживяват това щастие. Тримата специалисти – д-р Георги Стаменов, д-р Димитър Цветков и д-р Събина Персенска, ще подарят шанс на семейства, които мечтаят да имат собствено дете и ще преглеждат безплатно на 9 декември пациенти с репродуктивни проблеми. 

От клиниката ще подарят 3 безплатни ин витро процедури с донорска яйцеклетка на пациенти, включени в програмата на МБАЛ „Надежда“. От днес до 17,30 ч. на 9 декември на информационния щанд на фондацията в болницата те могат да пуснат лист с името си за участие в томболата за трите процедури.
Три от бъдещите майки, които присъстват на 7, 8 и 9 декември и са пациентки на клиниката, ще получат като подарък раждане в МБАЛ „Надежда“.

Редактор: Ирина Тенева
Източник и снимка: nadezhda.bg

 

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛюбопитноСнимкиНовиниСоциални грижиЛайфстайлНормативни актовеСпециалистиТестовеФизиологияЛеченияИзследванияИсторияОрганизации