Начало Здравна медиа Здравни новини В СБАЛ – Гръбначен център“ – София организират безплатни прегледи за хора с болки в гръбначния стълб

В СБАЛ – Гръбначен център“ – София организират безплатни прегледи за хора с болки в гръбначния стълб

В СБАЛ – Гръбначен център“ – София организират безплатни прегледи за хора с болки в  гръбначния стълб - изображение

Специалисти от „СБАЛ – Гръбначен център“ – София ще преглеждат безплатно хора, които имат болки в областта на гръбначния стълб. Консултациите ще продължат до 22 декември и ще се правят след записан час. Невролози, ортопеди и неврохирурзи ще приемат пациенти с доказани гръбначни заболявания в понеделник и сряда, а във вторник ще преглеждат такива с доказани ортопедични болести.

На тел. 02 917 09 50 и 0889 79 77 94 ще се приемат обажданията за записване на час. Болницата се намира на бул. „Николай Г. Столетов“ 67А, в Пета МБАЛ, на ет. 8. От пациентите не се изискват направления по НЗОК.

За болката в кръста или в областта на гръбначния стълб може да има много причини. Нейното установяване и поставянето на точна диагноза може да предотврати сериозно заболяване, усложняване и превръщането на проблема в хроничен. Необходимо е образно изследване, което да покаже кой е източника на болка.
Най„честите причини за подобен здравословен проблем са вирусни инфекции, дегенеративни изменения, травми по време на спорт или физически труд, неправилна поза по време на работа, заседнал начин на живот, гръбначни тумори, затлъстяване, остеопороза и др.

Редактор: Ирина Тенева
Източник: 24chasa.bg
Снимка: infobusiness.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛюбопитноЗдравни съветиКлинични пътекиАлт. медицинаЛеченияСпортХранене при...СнимкиИзследванияИсторияИнтервютаНормативни актовеЛайфстайлПсихологияБотаникаВидеоФизиологияСпециалисти