Начало Здравна медиа Здравни новини Дариха линейка на УМБАЛ "Св. Марина" във Варна

Дариха линейка на УМБАЛ "Св. Марина" във Варна

Дариха линейка на УМБАЛ "Св. Марина" във Варна - изображение

УМБАЛ "Св. Марина" във Варна вече разполага с още една линейка, която е дарение от организацията Червен Давидов щит на Израел чрез Двунационалната търговска камара "България – Израел".

Официални гости на церемонията по предоставянето на реанимобила бяха Христо Григоров - председател на Български Червен Кръст и Авиноам Катриели – президент на Двунационалната търговска камара "България – Израел".

Авиноам Катриели припомни, че това е поредната предоставена от тях линейка и сподели: "Това е дарение, което се дължи на огромната любов и уважение на израелския народ към България и искрено се надявам тя да спасява живот, да е в помощ на Варна и варненци".

Г-н Катриели и Председателят на БЧК акад. Христо Григоров споделиха, че съвместно ще осигурят допълнителното оборудване на линейката.

Проф. д-р Валентин Игнатов благодари от името на ръководството на болница "Св. Марина" – Варна за направения жест и изрази надежда, че благодарение на придобитата линейка, ще се подобри бързото транспортиране на пациенти, а също и тежко пострадали хора от хеликоптерната площадка до Спешния център на лечебното заведение.

Снимка: УМБАЛ "Св. Марина" - Варна

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗаведенияОбразованиеСпециалистиСпорт и туризъмСнимкиАптекиЛайфстайлИсторияЛюбопитно