Начало Здравна медиа Здравни новини Двойки със стерилитет ще бъдат преглеждани всеки петък в УМБАЛ - Бургас

Двойки със стерилитет ще бъдат преглеждани всеки петък в УМБАЛ - Бургас

Двойки със стерилитет ще бъдат преглеждани всеки петък в УМБАЛ - Бургас - изображение

Всеки петък от 14 до 16 часа в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас ще се провеждат безплатни първични прегледи за двойки със стерилитет. Без пари ще бъдат приемани пациентите, които за първи път посещават Звеното по асистирана репродукция към лечебното заведение и в което ще се извършват консултациите.

Необходимо е предварително записване поради ограничеността на часовете на тел. 0876 35 77 33, всеки делничен ден от 8,30 до 15,30 ч. Желаещите трябва да носят със себе си стари изследвания, ако имат такива. В Звеното по асистирана репродукция изследванията, консултациите и самите процедури се извършват на едно място, което е улеснение за пациентите.

В това специализирано звено се правят вътрематочна инсеминация със сперматозоиди от донор или от партньора на жената, класическо ин витро оплождане, замразяване на гамети и ембриони, ICSI и други процедури, които са нужни в зависимост от състоянието на пациентката.

По статията работи: Ирина Тенева
Снимка: mbalburgas.com

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСнимкиИсторияИнтервютаМедицински изследванияЗдравни съветиНормативни актовеЛюбопитноСпециалистиОрганизацииЗаведенияОбразованиеСпорт и туризъмАптекиЛайфстайл