Начало Здравна медиа Здравни новини Дни на отворените врати във варненския Медицински университет

Дни на отворените врати във варненския Медицински университет

Дни на отворените врати във варненския Медицински университет - изображение

За трети пореден път варненският Медицински университет ще обяви Дни на отворените врати за бъдещи кандидат-студенти, родителите им и гражданите.

Това се прави, за да могат хората, които се интересуват от възможностите за обучение и искат да се ориентират, да получат повече информация. На 25-ти и 26-ти март четирите университетски факултета - по Медицина, Дентална медицина, Фармация и Обществено здравеопазване, както и Медицинският колеж ще отворят врати на тези, които искат да разгледат учебните бази на университета.

Университетски представители ще консултират кандидат-студентите и ще ги насочат при подаване на документация за участие в предварителните изпити, както и за избора на специалност. В рамките на събитието посетителите ще могат да наблюдават лабораторни експерименти и да гледат през микроскоп, както и да разгледат една от най-обширните у нас музейни сбирки по анатомия. Те ще могат да станат свидетели и на 3D демонстрации на анатомичните особености на човек и да видят спортната база.

На 24-ти март започват записванията за предварителните изпити по химия и билогия за специалностите "Медицина", "Дентална медицина" и "Фармация" в университета в морската столица.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниОбразованиеИсторияНормативни актовеЛайфстайлИнтервютаЛюбопитноЗаведенияСпециалистиСпорт и туризъмСнимкиАптекиКлинични пътекиСоциални грижиНаправления в медицинатаЗдравни съветиАлтернативна медицинаТестовеПроизводителиБотаникаОткритияЛичностиСпортЛеченияГеография