Начало Здравна медиа Здравни новини Дни на отворените врати 2018 в Родилно и Неонатологично отделение на болница „Вита“

Дни на отворените врати 2018 в Родилно и Неонатологично отделение на болница „Вита“

Дни на отворените врати 2018 в Родилно и Неонатологично отделение на болница „Вита“  - изображение

Напомняме на всички бъдещи майки, че в болница „Вита“ ще се проведат последните за тази година Дни на отворените врати на датите 8 ноември и 6 декември. Събитието е подходящо за бъдещи родители, които имат въпроси във връзка с раждането в МБАЛ „Вита“ и биха желали да разгледат Родилното и Неонатологичното отделение.

Срещата ще се проведе във ВИТА База 2, която се намира на бул. „Филип Кутев“ №10 от 14:00 часа на 6 етаж в Конферентната зала. Продължителността й е около час. Водещ е Галина Михайлова - старша акушерка в МБАЛ „Вита“.

Програмата включва общо изложение за процеса по настаняване и обгрижване на родилката и новороденото бебе във „Вита“, въпроси и отговори, както и посещение на Родилно отделение - родилна зала, стаи за индивидуално настаняване, стаи за двойно настаняване, на Неонатологично отделение с 2-ро ниво на компетентност, зала за изписване на новородените.

ВИТА База 2 разполага с удобен паркинг, който е на ваше разположение.

Денят на отворените врати е безплатно събитие, но със задължително запазване на място на тел: 02/ 960 49 84 или с лично съобщение на официалната страница на Вита (тук).

Източник и снимка: Болница "Вита"

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Новини