Начало Здравна медиа Здравни новини Доц. Владимир Василев е новият заместник-началник на ВМА

Доц. Владимир Василев е новият заместник-началник на ВМА

Доц. Владимир Василев е новият заместник-началник на ВМА - изображение

Полковник доц. Владимир Василев е новият заместник-началник по диагностично-лечебната дейност във ВМА. Със заповед на военния министър той става и заместник-главен лекар на въоръжените сили в България.

Д-р Василев притежава специалности по обща и пластична хирургия и по здравен мениджмънт. Оглавявал е различни клиники и отделени. Преминал е множество курсове и специализации във Франция, Белгия, Израел и Гърция. От 1992 г. е и преподавател.

Официалното представяне на новия заместник-началник беше осъществено по време на срещата, на която ръководството даде отчет за дейността през годината. Отчет за времето от май до декември направиха и оглавяващите болниците, които са в структурата на ВМА.

Началникът на Академията бригаден генерал проф. Венцислав Мутафчийски отчете, че през този период има повишаване на прегледите, на лекуваните в болницата пациенти и на операциите. На практика заетостта на леглата е почти стопроцентова. Данните са сигурен знак за качеството на работата и за това, че посоката, в която върви екипът, е вярна, е мнението на проф. Мутафчийски.

По статията работи: Гергана Караилиева
Източник: ВМА

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСпециалистиЗаведенияИстория