Начало Здравна медиа Здравни новини Д-р Валянова отново в Стара Загора - февруари, 2019

Д-р Валянова отново в Стара Загора - февруари, 2019

Д-р Валянова отново в Стара Загора - февруари, 2019 - изображение

Естетичният дерматолог от столичната Хил клиник  д-р Елеонора Валянова гостува в Стара Загора на 1 и 2 февруари 2019 г. За да запазите час при нея може да позвъните предварително на тел. 0889/57 57 26 или да посетите на място клиника Corio Capillis в града.

Д-р Валянова е известна с моделирането на лице чрез филъри и ботокс, както и с неоперативния лифтинг, който извършва само с помощта на резорбируеми конци. Тя е единственият лекар, при когото в Стара Загора можете да си направите естетична корекция по метода Aptos.

Чрез подбор на различни като дължина и структура конци, тя осъществява буквално за минути деликатен, но ефективен фейслифт. Процедурата е бърза и щадяща и бива предпочитана от пациенти, особено такива, които не желаят хирургична намеса. Конците се поставят само чрез няколко убождания с тънка игла. Не се правят разрези и няма шевове, следователно не се налага възстановителен период. Веднага след терапията пациентът може да се върне към ежедневните си дела без никой да заподозре, че е преминал лифтинг.

Чрез различни схеми на поставяне на конците се повлиява отлично всяка зона на лицето, шията, дори тялото.
Фините нишки повдигат, опъват и компресират отпуснатите части така, че да се получи видим лифтинг, запазвайки чертите на лицето. В дългосрочен период материалът, от който са изградени, се разгражда постепенно и стимулира производството на собствен колаген. Така антиейдж ефектът се разгръща месец след месец.

В много случаи д-р Валянова комбинира ботокс, филъри и мезотерапия, за да подобри качеството на кожата и да възвърне загубените обеми.

Като един от най-популярните естетични дерматолози в страната тя непрекъснато усъвършенства уменията си. Пациентите й я обожават и й вярват, защото нейният подход на работа е да съхрани натуралната красота като само я освежи и подчертае. Тя започва с анализ на лицето и чертае план за корекции, които са съобразени с индивидуалните особености.

Планирайте своята консултация или процедура при д-р Валянова предварително.

Източник: Хил клиник

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

СпециалистиНовиниПрезентацииИнтервютаВидео