Начало Здравна медиа Здравни новини Д-р Данчо Костадинов е новият управител на "ДКЦ-1 - Силистра"

Д-р Данчо Костадинов е новият управител на "ДКЦ-1 - Силистра"

Д-р Данчо Костадинов е новият управител на "ДКЦ-1 - Силистра" - изображение

Акушер-гинекологът д-р Данчо Костадинов е новият управител на "ДКЦ-1 - Силистра" ЕООД. Той е спечелил конкурса, организиран от общинския съвет.

Другият участник и досегашен управител на бившата градска поликлиника д-р Вилияна Цончева е класирана втора след защита на управленска програма и събеседване.

По предложение на специално сформираната комисия за провеждане на конкурсната процедура, с участието на общински съветници и представител на Районната здравна инспекция, местният парламент одобри кандидатурата на д-р Костадинов и възложи на кмета д-р Юлиян Найденов да сключи трудов договор с новия управител на общинското търговско дружество.

И шестата поред процедура за избор на управител на бившата поликлиника в Силистра не мина без спорове. Неврологът д-р Цончева, която управлява поликлиниката от 2006 година досега, упрекна съветниците в опорочаване на процедурата и обяви, че ще подаде възражение срещу решението на комисията. От своя страна опонентът й д-р Костадинов я упрекна, че специализацията й за медицински мениджмънт не била законна.

Пред съветниците новият управител представи амбициозна програма за бъдещето на поликлиниката, като финансовото й обезпечение ще дойде от икономии и печалба на дружеството.

За Framar.bg:

0.0, 0 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА