Начало Здравна медиа Здравни новини Д-р Евагелос Перакис отново ще преглежда безплатно в МБАЛ Медлайн – Пловдив

Д-р Евагелос Перакис отново ще преглежда безплатно в МБАЛ Медлайн – Пловдив

Д-р Евагелос Перакис отново ще преглежда безплатно в МБАЛ Медлайн – Пловдив - изображение

Д-р Евагелос Перакис ще гостува отново в страната и българските пациенти ще могат да се възползват от безплатни прегледи на 7 декември 2017 година (четвъртък) в МБАЛ „Медлайн“, Пловдив. Световноизвестният хирург ще консултира хора, страдащи от доброкачествени или злокачествени заболявания на стомаха, жлъчните пътища, черния дроб, панкреаса и страдащи от херния.

Всеки желаещ трябва да запише предварително час за преглед на регистратурата на болницата или на телефон: 032/656-600. Не се изисква направление от личен лекар.

Това е поредното посещение на специалиста по лапароскопски интервенции в България. Неговият опит и професионализъм предизвика голям интерес при последната дата на безплатни прегледи в страната – 16 ноември. Желаещите бяха изключително много, но не всички успяха да се запишат. Това бе и причината да се проведе още едно събитие с безплатни консултации.

През 1993 г. в Гърция д-р Перакис е извършил първата лапароскопска ниска предна резекция при рак на правото черво. Той е известен и с прилагането на лична техника за терапия и лечение на хернии – ингвинални и пъпни хернии без напрежение.

От началото на практиката си досега е извършил над 7 500 лапароскопски операции. Сред тях са около 6 300 многобройни апендектомии и холецистектомии, диафрагмални хернии, пластики при ингвинални и следоперативни хернии, включително операции на дебелото и тънкото черво.

По статията работи: Велина Неделчева
Източник: МБАЛ „Медлайн“, Пловдив
Снимка: МБАЛ „Медлайн“, Пловдив

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗдравни проблемиХранене при...ИсторияЛюбопитноЗдравни съветиСпортКлинични пътекиИзследванияЛеченияБотаникаСоциални грижиЛайфстайлСнимкиНормативни актове