Начало Здравна медиа Здравни новини Един от най-добрите онкоортопеди ще консултира безплатно на 18 октомври в София

Един от най-добрите онкоортопеди ще консултира безплатно на 18 октомври в София

Един от най-добрите онкоортопеди ще консултира безплатно на 18 октомври в София - изображение

На 18 октомври проф. Харзем Йозгер ще консултира безплатно пациенти в болница Токуда. Телефонът, на койот става предварителното записване, е 0895 58 40 88.

Професорът е един от световните авторитети в областта на онкоортопедията, по време на дългогодишната си практика е натрупал сериозен опит в лечението на тумори на костите и на меките тъкани.

Методът, който разработва, наречен „хотдог“ е спасил живота на стоици хора и благодарение на него не се е наложила ампутация. Специалистът работи и прави научни изследвания в държави в Европа, в САЩ и в Турция.

Лечението на всеки от множеството видове тумори на костите е различно, а дори когато са еднакви има отлики, затова и всеки от пациентите се оценява индивидуално и задължително се лекува комплексно, е мнението на специалиста. Според него, когато терапията е определена правилно и е точно избраната, то шансът болните да се излекуват и при най-злокачествените тумори, е до 70%.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: acibadem.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниПатологияСнимкиЛюбопитноСоциални грижиПсихологияСпециалистиАлт. медицинаЛайфстайлХранене при...ЛеченияЗаведенияЗдравни съветиИсторияИзследванияОрганизацииНормативни актовеБотаникаКлинични пътекиФизиологияРецептиСпортЕ-тата в храните