Начало Здравна медиа Здравни новини Експерти ще проведат безплатни консултации на 2 март в столицата

Експерти ще проведат безплатни консултации на 2 март в столицата

Експерти ще проведат безплатни консултации на 2 март в столицата - изображение

Експерти на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ще се включат в кампания за безплатни консултации, която ще се проведе на 2 март. От нея могат да се възползват пациенти от столицата и региона, които се нуждаят от второ медицинско мнение или диагностика и лечение в чужбина. Условието е да се запише предварително час на тел. 0879 977 401 и 0879 977 402.

По време на консултациите специалистите ще се запознаят с всеки конкретен случай и с изследванията и медицинските документи, които пациентите трябва да носят със себе си. Лекарите ще дават информация за възможностите, които могат да предоставят близо 100 болници в 6 държави, и ще съдействат с данни за контакти с лечебни заведения, които могат да решат конкретен здравословен проблем.

Екип от експерти ще обсъжда случаите и ще говори с пациента и неговите близки, за да могат да направят информиран избор. Те ще могат да разчитат и на помощ при логистиката и организацията при получаване на медицински услуги в други страни.

Специалистите на „Медикъл Караджъ“ ще могат да реагират и да направят връзка с клиники в Израел, Европа и Турция, включително и при спешен случай. Те напълно безплатно ще консултират как да се организира пътуването, престоя, към кой лекар да се обърне пациента, дали е разумна цената, която трябва да се плати.

От подобна услуга се възползват хора, които имат ревматологични, онкологични и сложни хирургични проблеми. Също така и преминали няколко неуспешни ин витро опита в България или се нуждаещи се и търсещи по-специфично лечение за диабет.

По статията работи: Ирина Тенева
Източник: actualno.com
Снимка: theestablishment.co

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСоциални грижиЛайфстайлЛюбопитноПсихологияСпециалистиЗаведенияЛеченияЗдравни съветиОрганизацииИстория